Over ons

Ecovijvers Wageningen is een fenomeen op het gebied van natuurvijvers en 'helder water'. Ze is opgericht door twee Wageningse ingenieurs Sander Voortman en Vincent van den Briel die met hun expertise en passie voor het water ecosysteem van elke natuurvijver een lust voor het oog maken.

Onze specialismen 'aquacultuur en aquatische ecologie' vinden bij Ecovijvers Wageningen een toepassing in het schrijven van advies-, inrichting- en beheerplannen voor waterpartijen van particulieren, golfbanen, gemeentes en de grotere bouwbedrijven.

Voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of een afspraak kunt u contact opnemen met ons via telefoonnummer (0317) 315 133 of e-mailadres info@ecovijvers.nl.

Sander

Sander Voortman is verantwoordelijk voor het klantcontact tijdens het creatieve proces ontwerp. Hij is uw aanspreekpunt en vertaalt uw wensen in een originele vormgeving en zorgt dat uw vijver een uniek geheel vormt met de rest van uw tuin of landschap.

Vincent

Vincent van den Briel is onovertroffen in het maken van de vertaalslag van de ontwerpen naar de praktische vormgeving. Hij is het brein en het gezicht van de realisatie. Daarnaast is hij hoofd innovatie en ontwikkeling van de bouwkundige en technische aspecten van de vijvers.

LilyPond B.V.
Hartenseweg 29
6704 PA  WAGENINGEN
T: (0317) 315 133
M: 06 17 15 27 17
E: info@lilypond.nl